Audio-Technica AT-ART20

35000 kr

Moving Coil
Lineslipad nål
Dubbla spolar
Test HiFi& Musik

Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Den senaste pickupen i ART-serien som låter dig uppleva en ny värld av ljud. Precis som med tidigare magnetiska pickuper finns två huvudmål med utvecklingen av AT-ART20: att tillhandahålla enastående analog ljudåtergivning och att optimera prestandan och fördelarna med en magnetisk pickup.
Baserat på stort know-how som odlats under Audio-Technicas långa historia och med de bästa materialen plus avancerade bearbetningstekniker, skapades en magnetisk moving coil-pickup som är optimalt strukturerad för att återge ljud med den fulla uttrycksfullheten i inspelningen.

AT-ART20 har utsetts till en Audio-Technica Excellence-produkt, ett erkännande som identifierar produkter som uppfyller högsta standard för ljudåtergivning. AT-ART20:s högfrekventa respons är utökad och detaljerad medan det lågfrekventa ljudet, som pickuper ofta tenderar att begränsa, återges här med full nyans och kraft. Sången kommer igenom med all variation och uttrycksfullhet hos den mänskliga rösten, även vid låga volymer och faktiskt, hela karaktären hos ljudkällan öppnas upp med utökat ljuddjup och rik rumslig återgivning.

20 – 50 000 Hz
Kanalseparation 30 dB
Vertikal spårningsvinkel 20°
Vertikal spårningskraft 1,6 – 2,0 g (1,8 g standard)
Rekommenderad belastningsimpedans ≥ 100 Ohm
Spoleimpedans 12 Ohm
DC-motstånd 12 Ohm
Spolinduktans 25 μH
Utspänning 0,55 mV
Nålslipning: Special Line Kontakt
Fribärande 0,28 mm diameter massiv Bor
Patronvikt 9,0 g

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Audio-Technica AT-ART20”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *